Factibilidad técnica y económica para el escalado de la tecnología productiva de plántulas de cacao (Theobroma cacao L.) a nivel de Biofábrica.

Cocoa (Theobroma cacao L.) is a cash crop in many developing countries and provides the main ingredients for chocolate production. As the demand for food increases, it is necessary to establish optimal crops and, in this sense, the production of plants on a scale is necessary to meet the growing dem...

Full description

Autores:
Henao Ramirez, Ana Maria
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2022
Institución:
Universidad Nacional de Colombia
Repositorio:
Universidad Nacional de Colombia
Idioma:
eng
OAI Identifier:
oai:repositorio.unal.edu.co:unal/83270
Acceso en línea:
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/83270
https://repositorio.unal.edu.co/
Palabra clave:
660 - Ingeniería química
cacao (Theobroma cacao L.)
Cocoa - Producción
Cultivo de tejidos vegetales
Plant Tissue culture
Somatic embryogenesis
Time production
Commercial-scale propagation
Plant tissue culture
Cultivo de Tejidos Vegetales
Embriogénesis somática
Análisis de costos
Fidelidad genética
Simulación Monte Carlo
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 4.0 Internacional