Factibilidad técnica y económica para el escalado de la tecnología productiva de plántulas de cacao (Theobroma cacao L.) a nivel de Biofábrica.
Cocoa (Theobroma cacao L.) is a cash crop in many developing countries and provides the main ingredients for chocolate production. As the demand for food increases, it is necessary to establish optimal crops and, in this sense, the production of plants on a scale is necessary to meet the growing dem...
- Autores:
-
Henao Ramirez, Ana Maria
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2022
- Institución:
- Universidad Nacional de Colombia
- Repositorio:
- Universidad Nacional de Colombia
- Idioma:
- eng
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unal.edu.co:unal/83270
- Palabra clave:
- 660 - Ingeniería química
cacao (Theobroma cacao L.)
Cocoa - Producción
Cultivo de tejidos vegetales
Plant Tissue culture
Somatic embryogenesis
Time production
Commercial-scale propagation
Plant tissue culture
Cultivo de Tejidos Vegetales
Embriogénesis somática
Análisis de costos
Fidelidad genética
Simulación Monte Carlo
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-SinDerivadas 4.0 Internacional