Efecto de la congelación y la fritura en el contenido de ácidos grasos: (alfalinolenico, eicosapentaenoico y docosahexaenoico) en la especie jurel (caranx hippos)
ABSTRACT: The inclusion of polyunsaturated fatty acids (PUFA) w3, w6 and Docosahexaenoic precursors (DHA), Eicosapentaenoic (EPA), Arachidonic (AA), in the foods is important due to their cardioprotective, anti-inflammatory and anticoagulant effects. Therefore, it is important to look for food sourc...
- Autores:
-
López Marín, Beatriz Estella
Oviedo Castrillón, Alejandro
Velásquez Rodríguez, Claudia María
Ramírez Botero, Claudia María
Contreras Calderón, José del Carmen
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2019
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/12392
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/12392
- Palabra clave:
- Ácidos grasos w3
Fatty acids w3
Acidos grasos omega-6
Fatty acids omega-6
Congelación
Freezing
Fritura
Frying
Acidos grasos poliinsaturados
Polyunsaturated fatty acids
- Rights
- openAccess
- License
- https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
