Efecto de la temperatura y el volteo durante el almacenamiento sobre la calidad del huevo comercial

ABSTRACT: From a sanitary and nutritional point of view the egg is one of the most complete foods, however once outside of the hen its’ properties begin to deteriorate. Several authors agree that in time and especially at a room temperature (24 ºC), the initial quality decreases up to its disappeara...

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Autores:
Estrada Pareja, Mónica María
Galeano Vasco, Luis Fernando
Herrera Torres, Márgela del Rosario
Restrepo Betancur, Luis Fernando
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2010
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/8447
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/8447
Palabra clave:
Albúmina
Huevos
Yema de huevo
Rights
openAccess
License
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/co/