Efecto de la temperatura y el volteo durante el almacenamiento sobre la calidad del huevo comercial
ABSTRACT: From a sanitary and nutritional point of view the egg is one of the most complete foods, however once outside of the hen its’ properties begin to deteriorate. Several authors agree that in time and especially at a room temperature (24 ºC), the initial quality decreases up to its disappeara...
- Autores:
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Estrada Pareja, Mónica María
Galeano Vasco, Luis Fernando
Herrera Torres, Márgela del Rosario
Restrepo Betancur, Luis Fernando
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2010
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/8447
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/8447
- Palabra clave:
- Albúmina
Huevos
Yema de huevo
- Rights
- openAccess
- License
- https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/co/
