Legislación e higiene veterinaria : Medellín, 1913-1926
ABSTRACT: This article contributes to the history of veterinary hygiene and the salubrity of animal-based foods in Medellin between 1913 and 1926. During this period, the agricultural and ranching frontier in Antioquia expanded and Medellin, with a growing population, started to become a pole of eco...
- Autores:
-
Gómez Gómez, Mauricio Alejandro
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2010
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/6118
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/6118
- Palabra clave:
- Carne
Control de alimentos
Ganado vacuno
Higiene
Higiene de la carne
Industria lechera
Medellín (Antioquia, Colombia)
- Rights
- openAccess
- License
- http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/co/
