Contenido de ácidos grasos saturados y trans en materias primas grasas empleadas en algunas panaderías de Medellín
ABSTRACT: Previous studies have reported the presence of saturated and trans fatty acids in bakery products, which are related with chronic non-communicable diseases. Currently, the origin and quality of the primary fat ingredients and products used by bakers in the city of Medellin is currently unk...
- Autores:
 - 
                   Turbay Ceballos, Sofía           
Zapata Arroyave, Paola C.
Aguirre Sánchez, Sara M.
Quintero Laverde, Julieth N.
Gómez Ramírez, Briana Davahiva
Velásquez Rodríguez, Claudia María
 
- Tipo de recurso:
 - Article of investigation
 
- Fecha de publicación:
 - 2018
 
- Institución:
 - Universidad de Antioquia
 
- Repositorio:
 - Repositorio UdeA
 
- Idioma:
 -           spa          
 - OAI Identifier:
 - oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11356
 - Acceso en línea:
 -           http://hdl.handle.net/10495/11356
          
 - Palabra clave:
 -           Ácidos grasos saturados          
Ácidos grasos trans
Cromatografía de gases
Grasas de la dieta
Margarina
 - Rights
 - openAccess
 - License
 - Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)
 
