Algunas especies de Passiflora y su capacidad antioxidante

ABSTRACT: Fruits and vegetables play an important role in the human diet because these foods provide an optimal mix of antioxidants like vitamins C and E, polyphenols and carotenoids which is beneficial for health protection. Objectives: To evaluate the antioxidant capacity, the reducing power and t...

Full description

Autores:
Carvajal de Pabón, Luz Marina
Turbay Ceballos, Sandra María
Rojano, Benjamín Alberto
Álvarez Salas, Lizeth Marelly
Restrepo Estepa, Sara Luz
Álvarez Rivera, Julie Maritza
Bonilla Restrepo, Karla Cristina
Ochoa Ospina, Clara Inés
Sánchez, Nelly
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2011
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/7882
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/7882
Palabra clave:
Antioxidantes naturales
Free radicals (Chemistry)
Fruits (Botany)
Frutos (Botánica)
Hojas (Botánica)
Leaves (Botany)
Natural antioxidants
Passiflora
Passifloraceas
Radicales libres (Química)
Rights
openAccess
License
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.5/co/