Conocimientos y uso del sodio en la alimentación de los adultos de Medellín (Colombia)
ABSTRACT: Excessive sodium consumption is linked to chronic degenerative diseases. Increased population knowledge about sodium should help reduce it’s consumption. Objective: To compare the knowledge and practices of the use of salt/sodium in food for men and women in Medellin, Colombia. Materials a...
- Autores:
-
Deossa Restrepo, Gloria Cecilia
Restrepo Betancur, Luis Fernando
John Edinson, Velásquez
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2017
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11393
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/11393
- Palabra clave:
- Hipertensión
Hypertension
Enfermedades cardiovasculares
Cardiovascular diseases
Factores de riesgo cardiovascular
Cardiovascular risk factors
Sodio
Sodium
Consumo de sal
Salt consumption
- Rights
- openAccess
- License
- https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
