Conocimientos y uso del sodio en la alimentación de los adultos de Medellín (Colombia)

ABSTRACT: Excessive sodium consumption is linked to chronic degenerative diseases. Increased population knowledge about sodium should help reduce it’s consumption. Objective: To compare the knowledge and practices of the use of salt/sodium in food for men and women in Medellin, Colombia. Materials a...

Full description

Autores:
Deossa Restrepo, Gloria Cecilia
Restrepo Betancur, Luis Fernando
John Edinson, Velásquez
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2017
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11393
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/11393
Palabra clave:
Hipertensión
Hypertension
Enfermedades cardiovasculares
Cardiovascular diseases
Factores de riesgo cardiovascular
Cardiovascular risk factors
Sodio
Sodium
Consumo de sal
Salt consumption
Rights
openAccess
License
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/