Evaluación de la presencia de los genes FLO1, FLO5, FLO9 y FLO11 en cepas de Saccharomyces cerevisiae

ABSTRACT: Since cell-cell attachment enables biomass separation from the fermentation product, flocculant ability of Saccharomyces cerevisiae strains is a relevant characteristic for the ethanol industry, as it reduces operating times and costs. The capacity of S. cerevisiae to adhere to cells and a...

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Autores:
Ramírez Soto, Carolina
García Orozco, María Alejandra
Múnera Porras, Luisa María
López de Ávila, Lina María
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2013
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/10172
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/10172
Palabra clave:
Bioprospección
Genes
Fermentaciones
Floculación
Flocculation
Saccharomyces cerevisiae
Rights
openAccess
License
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/co/