Evaluación de la presencia de los genes FLO1, FLO5, FLO9 y FLO11 en cepas de Saccharomyces cerevisiae
ABSTRACT: Since cell-cell attachment enables biomass separation from the fermentation product, flocculant ability of Saccharomyces cerevisiae strains is a relevant characteristic for the ethanol industry, as it reduces operating times and costs. The capacity of S. cerevisiae to adhere to cells and a...
- Autores:
-
Ramírez Soto, Carolina
García Orozco, María Alejandra
Múnera Porras, Luisa María
López de Ávila, Lina María
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2013
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/10172
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/10172
- Palabra clave:
- Bioprospección
Genes
Fermentaciones
Floculación
Flocculation
Saccharomyces cerevisiae
- Rights
- openAccess
- License
- https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/co/
