Estudio de factibilidad para la creación de una empresa dedicada a la distribución de productos para la elaboración de comidas rápidas en el municipio de montelíbano

The objective of this project is to study the feasibility for the creation of a company dedicated to the distribution of products for the preparation of fast foods in the municipality of Montelíbano. This place would be focused on the sale of products named for the preparation of fast foods. Beginni...

Full description

Autores:
Geneys Blaquicett, Dayana Milena
Múnera Franco, Yesica Johana
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2019
Institución:
Universidad de Córdoba
Repositorio:
Repositorio Institucional Unicórdoba
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unicordoba.edu.co:ucordoba/1733
Acceso en línea:
https://repositorio.unicordoba.edu.co/handle/ucordoba/1733
Palabra clave:
FACTIBILIDAD
CREACIÓN
COMIDAS
FEASIBILITY
CREATION
FOODS
Rights
restrictedAccess
License
Copyright Universidad de Córdoba, 2019