Mejoramiento del tiempo de flujo del proceso de producción en una empresa panificadora a partir del rediseño y estandarización de sus procesos productivos

This degree work has as main objective to reduce the flow time of the production process in a baking company from redesign and standardization of production processes. The project was addressed in three stages. The first one covers the diagnosis and analysis of the current situation and understandin...

Full description

Autores:
Estupiñán Lozano, Karen Elizabeth
Pedriza Chavarro, Ángela María
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2016
Institución:
Universidad de San Buenaventura
Repositorio:
Repositorio USB
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.usb.edu.co:10819/3446
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10819/3446
Palabra clave:
Diseño de puestos
Métodos de trabajo
Standardization
Process time
Administración del tiempo
Productividad
Eficiencia
Mejoramiento contínuo
Rights
License
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 2.5 Colombia