Variables claves para la creación de un establecimiento de venta de comida saludable en los principales centros comerciales del municipio de Bello
This article describes key variables for the creation of a business dedicated to the sale of healthy food, identifying changes of population food habits, methods used by Colombian people to lose weight, addressing the issue of health, describing the consequences of a poor diet and the pathologies th...
- Autores:
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Ospina Giraldo, Marlyn Geraldiny
Vanegas Mejía, Daniel Ricardo
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2018
- Institución:
- Universidad de San Buenaventura
- Repositorio:
- Repositorio USB
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.usb.edu.co:10819/5603
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10819/5603
- Palabra clave:
- Alimentación saludable
Vida fitness
Salud
Servicio
Gimnasios
Establecimientos de venta de comida
Healthy dieting
Eating habits
Fitness life
Health
Gyms
Food business
Hábitos alimenticios
Alimentos
Obesidad
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