Estudio de factibilidad para la creación de un restaurante tipo de Brunch y Brinner en la ciudad de Santiago de Cali
The purpose of this undergraduate work is to determine the feasibility and viability of the creation of a Brunch-type restaurant (Breakfast-Lunch) and Brinner (Breakfast-Dinner) in the city of Santiago de Cali, in order to achieve this goal it was established to address a methodology based on qualit...
- Autores:
-
Pinilla Castelblanco, Eduardo
Nader Muñoz, Stephanie
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2018
- Institución:
- Universidad de San Buenaventura
- Repositorio:
- Repositorio USB
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.usb.edu.co:10819/7302
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10819/7302
- Palabra clave:
- Brunch
Brinner
Blinner
Tendencia
Emprendimiento
Gourmet
Gastronomía
Gastrónomo
Cultura
Sostenibilidad
Entrepreneurship
Gastronomy
Gastronomo
Culture
Sustainability
Emprendimiento
Estudios de factibilidad
Creación de empresas
- Rights
- License
- Atribución-NoComercial-SinDerivadas 2.5 Colombia