Estudio de factibilidad para la creación de un restaurante tipo de Brunch y Brinner en la ciudad de Santiago de Cali

The purpose of this undergraduate work is to determine the feasibility and viability of the creation of a Brunch-type restaurant (Breakfast-Lunch) and Brinner (Breakfast-Dinner) in the city of Santiago de Cali, in order to achieve this goal it was established to address a methodology based on qualit...

Full description

Autores:
Pinilla Castelblanco, Eduardo
Nader Muñoz, Stephanie
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2018
Institución:
Universidad de San Buenaventura
Repositorio:
Repositorio USB
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.usb.edu.co:10819/7302
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10819/7302
Palabra clave:
Brunch
Brinner
Blinner
Tendencia
Emprendimiento
Gourmet
Gastronomía
Gastrónomo
Cultura
Sostenibilidad
Entrepreneurship
Gastronomy
Gastronomo
Culture
Sustainability
Emprendimiento
Estudios de factibilidad
Creación de empresas
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