Aumento del rendimiento del proceso productivo de la sal ajo en una comercializadora de sazonadores a través de la metodología Lean Six Sigma

The variable performance in the productive processes is very important since this contributes significantly to the productivity and competitiveness of the organizations, high levels of performance are related to controlled and stable processes, this project has as objective the increase of the yield...

Full description

Autores:
Hernández Regino, Paola Andrea
Chará Pérez, Danilo Fernando
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2019
Institución:
Universidad de San Buenaventura
Repositorio:
Repositorio USB
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.usb.edu.co:10819/7418
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10819/7418
Palabra clave:
Metodología de Lean Manufacturing
Six Sigma
Tamizado
Molienda
Esterilización
Condiciones óptimas
Mezcla
Producto en proceso
Reposo
Rendimiento
Sal de ajo
Proceso productivo
Lean Manufacturing Methodology
Sieving
Grinding
Sterilization
Optimal conditions
Mixing
Product in process
Rest
Yield
Garlic salt
Production process
Six Sigma (Normas de control de calidad)
Mejoramiento de procesos
manufactura de productos
Rights
License
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 2.5 Colombia