Business Diagnostic Model: Case “Fábrica de café y chocolate El Agrario” San Vicente de Chucurí, Santander
This work sought to support industrial micro-businesses in the cocoa sector, which lacked administrative and production process management tools. Consequently, the objective of the research was to develop a diagnostic model for organizational and productive transformation of MSMEs based on methodolo...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2020
- Institución:
- Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
- Repositorio:
- RiUPTC: Repositorio Institucional UPTC
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uptc.edu.co:001/10650
- Acceso en línea:
- https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencia_agricultura/article/view/10999
https://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/10650
- Palabra clave:
- organization
food production
managment
food processing
small company
organización
producción alimentaria
gestión
transformación de los alimentos
pequeña empresa
Calidad alimentaria
- Rights
- License
- Copyright (c) 2020 Javier Medina Cruz, Lucas Fernando Quintana Fuentes, Martha Isabel Olaya Cruz