Business Diagnostic Model: Case “Fábrica de café y chocolate El Agrario” San Vicente de Chucurí, Santander

This work sought to support industrial micro-businesses in the cocoa sector, which lacked administrative and production process management tools. Consequently, the objective of the research was to develop a diagnostic model for organizational and productive transformation of MSMEs based on methodolo...

Full description

Autores:
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2020
Institución:
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
Repositorio:
RiUPTC: Repositorio Institucional UPTC
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uptc.edu.co:001/10650
Acceso en línea:
https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencia_agricultura/article/view/10999
https://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/10650
Palabra clave:
organization
food production
managment
food processing
small company
organización
producción alimentaria
gestión
transformación de los alimentos
pequeña empresa
Calidad alimentaria
Rights
License
Copyright (c) 2020 Javier Medina Cruz, Lucas Fernando Quintana Fuentes, Martha Isabel Olaya Cruz