Evaluación de la obtención de colorante natural a partir del hollejo de uva (Vitis Vinifera 'Cabernet Sauvignon') y la cáscara de mandarina (Citrus Reticulata) para aplicación en la industria alimentaria.
This document presents the development and evaluation of the obtaining of dye from mandarin peel and grape skins from a technical approach to the extraction process of carotenoids and anthocyanins respectively; in order to generate value for each of the raw materials with the innovation of natural p...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad de América
- Repositorio:
- Lumieres
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.uamerica.edu.co:20.500.11839/8648
- Acceso en línea:
- https://hdl.handle.net/20.500.11839/8648
- Palabra clave:
- Antocianinas
Carotenoides
Extracción soxhlet
Anthocyanins
Carotenoids
Soxhlet extraction
Tesis y disertaciones académicas
- Rights
- License
- Atribución – No comercial