Evaluación de la obtención de melaza por medio de hidrólisis ácida de cáscaras de plátano dominico-Hartón (Musa AAB Simmonds) a nivel laboratorio
This work of degree determines the evaluation of development of a product molasses type produced by acid hydrolysis of shells of Dominican banana hartón. With the report made in the degree paper entitled "Acid and enzymatic hydrolysis with orthophosphoric acid and aqueous hydrogen chloride, fro...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2017
- Institución:
- Universidad de América
- Repositorio:
- Lumieres
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.uamerica.edu.co:20.500.11839/6046
- Acceso en línea:
- https://hdl.handle.net/20.500.11839/6046
- Palabra clave:
- Hidrolisis
Residuos de cosechas
Plátano
Hydrolysis
Cop residues
Plantains
Tesis y disertaciones académicas
- Rights
- License
- Atribución – No comercial – Sin Derivar