Evaluación del proceso para la obtención de CBE, mediante interesterificación enzima de una mezcla grasa a nivel laboratorio en Sigra S.A.
At present, there is no experimental evaluation in order to evaluate the process of obtaining a Cocoa Butter Equivalent (CBE) in the company. Sigra: Similar skills to Stearic Acid and Palm Olein were used for the development of this project, for which a comparison was made between the mixture of fat...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2018
- Institución:
- Universidad de América
- Repositorio:
- Lumieres
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.uamerica.edu.co:20.500.11839/6710
- Acceso en línea:
- https://hdl.handle.net/20.500.11839/6710
- Palabra clave:
- Equivalente de manteca de cacao
Lipozyme IM Rhizomucor Miehei
Interesterificación enzimática
Cocoa butter equivalent
Enzymatic interesterification
Tesis y disertaciones académicas
- Rights
- License
- Atribución – No comercial