Estudio de factibilidad para la creación de un restaurante campestre de comida boyacense con ambiente muisca en la ciudad de Sogamoso-Boyacá
In the present work of degree a feasibility study was carried out for the creation of a country restaurant of boyacense food with Muisca atmosphere in the city of Sogamoso – Boyacá, for which a diagnosis of a the sector was made in Colombia, Boyacá and Sogamoso, determining the factors that most inf...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2017
- Institución:
- Universidad de América
- Repositorio:
- Lumieres
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.uamerica.edu.co:20.500.11839/6534
- Acceso en línea:
- https://hdl.handle.net/20.500.11839/6534
- Palabra clave:
- Restaurante campestre
Comida Boyacense
Seguridad y salud en el trabajo
Rustic aperitif
Boyacense food
Security and health at work
Tesis y disertaciones académicas
- Rights
- License
- Atribución – No comercial