Plan de implementación de un sistema de gestión de la calidad e inocuidad alimentaria en una empresa de alimentos deshidratados basado en la FFSC 22000
FOODSACOL is a dehydrated food company that is located in the city of Bogotá, it is currently producing dehydrated fruit to be marketed under the Manyare brand, in the presentation of a 30gr package of mango, banana and pineapple fruit mix, a product which is 100% natural, the company seeks to enter...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2020
- Institución:
- Universidad de América
- Repositorio:
- Lumieres
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.uamerica.edu.co:20.500.11839/7957
- Acceso en línea:
- https://hdl.handle.net/20.500.11839/7957
- Palabra clave:
- Alimentos deshidratados
Gestión de la calidad
Dehydrated foods
Quality management
Tesis y disertaciones académicas
- Rights
- License
- Atribución – No comercial – Sin Derivar