Evaluación de la adición de gulupa como ingrediente adjunto, para la producción de una cerveza artesanal tipo ale
In the present investigation, the addition of gulupa (Passiflora pinnatistipula) was evaluated as an added ingredient to a craft beer type Ale in the microbrewery "La Verónica". In order to establish a recipe for the beer, a physical and antimicrobial treatment was evaluated, which obtaine...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2020
- Institución:
- Universidad de América
- Repositorio:
- Lumieres
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.uamerica.edu.co:20.500.11839/8106
- Acceso en línea:
- https://hdl.handle.net/20.500.11839/8106
- Palabra clave:
- Cerveza artesanal
Fermentación
Gulupa (Passiflora pinnatistipula)
Craft beer
fermentation
Gulupa (Passiflora pinnatistipula)
Tesis y disertaciones académicas
- Rights
- License
- Atribución – No comercial