Ajuste de un modelo cinético para el crecimiento de Lactobacillus Acidophilus en la fermentación de sustrato complejo
This study carried out a microaerofilic fermentation during 96 hours using bacterias Lactobacillus and gender acidophilus, under constant mixing at 150 rpm and a temperature range between 34-37°C. To collect data, a sample was taken every 12 hours, for the sowing and counting by the plate counting t...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2017
- Institución:
- Universidad de América
- Repositorio:
- Lumieres
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.uamerica.edu.co:20.500.11839/6598
- Acceso en línea:
- https://hdl.handle.net/20.500.11839/6598
- Palabra clave:
- Fermentación microaerofílica
Bacterias Ácido Lácticas
Parámetros Cinéticos
Microaerophilic fermentation
Lactic Acid Bacteria
Kinetic parameters
Tesis y disertaciones académicas
- Rights
- License
- Atribución – No comercial