Ajuste de un modelo cinético para el crecimiento de Lactobacillus Acidophilus en la fermentación de sustrato complejo

This study carried out a microaerofilic fermentation during 96 hours using bacterias Lactobacillus and gender acidophilus, under constant mixing at 150 rpm and a temperature range between 34-37°C. To collect data, a sample was taken every 12 hours, for the sowing and counting by the plate counting t...

Full description

Autores:
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2017
Institución:
Universidad de América
Repositorio:
Lumieres
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.uamerica.edu.co:20.500.11839/6598
Acceso en línea:
https://hdl.handle.net/20.500.11839/6598
Palabra clave:
Fermentación microaerofílica
Bacterias Ácido Lácticas
Parámetros Cinéticos
Microaerophilic fermentation
Lactic Acid Bacteria
Kinetic parameters
Tesis y disertaciones académicas
Rights
License
Atribución – No comercial