Desarrollo experimental de condiciones de extracción de té verde comercial con altos contenidos de egcg para aplicación en salud humana
Green tea is obtained from the species Camellia sinensis, which has high contents of catechins, possessing antioxidant, anti-inflammatory, and anticancer properties. Among the most studied is epigallocatechin-gallate (EGCG) as it is found in greater proportion, considered the most potent bioactive c...
- Autores:
-
Cerón Rojas, Natalia
Osorio Vargas, Daniela
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2024
- Institución:
- Universidad ICESI
- Repositorio:
- Repositorio ICESI
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.icesi.edu.co:10906/130376
- Acceso en línea:
- https://hdl.handle.net/10906/130376
https://biblioteca2.icesi.edu.co/cgi-olib/?oid=365127
- Palabra clave:
- Té verde
Catequinas
EGCG
Cafeína
Formulación magistral
Estudio de degradación forzada
Trabajos de grado de Química Farmacéutica
Green tea
Catechins
EGCG
Caffeine
Magistral formulation
Forced degradation study
- Rights
- openAccess
- License
- http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/