Can capric acid-rich medium-long-medium chain type structured lipids to modulate the microbiota and metabolic alterations induced by a high-fat diet fed mice?

COL0000407

Autores:
Caicedo Paz, Angie Vanessa
Martínez Galán, Julián Paul
Mesa, Victoria
Farías, Camila
Valenzuela, Rodrigo
Tipo de recurso:
http://purl.org/coar/resource_type/c_6670
Fecha de publicación:
2024
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
eng
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/40613
Acceso en línea:
https://hdl.handle.net/10495/40613
Palabra clave:
Ácidos Grasos
Fatty Acids
Lípidos
Lipids
Uva
Grapes
Ácido caprico
Capric acid
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_3359
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_1281
https://id.nlm.nih.gov/mesh/D008055
https://id.nlm.nih.gov/mesh/D005227
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/co/