Hidrólisis y fermentación alcohólica simultánea (HFS) del residuo agroindustrial del mango común (Mangifera indica L) utilizando levaduras Saccharomyces cerevisiae spp y cepa recombinante RH 218
We evaluated the production of ethanol from hydrolysis and simultaneous fermentation (HFS) of the residues generated in the processing of common mango (Mangifera indica) by using two strains of commercial Saccharomyces cerevisiae recombinant yeast RH 218. Through preliminary treatment of hydrolysis...
- Autores:
-
Mejía, Luis Fernando
Albán, Diana Carolina
Murcia, Natalia
Cuervo, Raúl
Durán, Jorge
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2009
- Institución:
- Universidad de San Buenaventura
- Repositorio:
- Repositorio USB
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.usb.edu.co:10819/5122
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10819/5122
- Palabra clave:
- Residuos de Mango común
Hidrólisis y fermentación simultánea
Bioetanol
Cepa recombinante RH 218
Saccharomyces cerevisiae spp
Residue of common mango
Hydrolysis and simultaneous fermentation
Recombinant strain RH 218
Etanol
Mango, magnifera indica
- Rights
- License
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