Editorial

The Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas (Colombian Society for Horticultural Science) and the Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia present the third edition of the Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas-RCCH (Colombian Journal of Horticultural Science) for the year 2022, which...

Full description

Autores:
Tipo de recurso:
http://purl.org/coar/resource_type/c_7039
Fecha de publicación:
2022
Institución:
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
Repositorio:
RiUPTC: Repositorio Institucional UPTC
Idioma:
eng
OAI Identifier:
oai:repositorio.uptc.edu.co:001/17038
Acceso en línea:
https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/15804
https://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/17038
Palabra clave:
COVID-19
Access to a healthy diet
Latin America
Horticulture
COVID-19
Acceso a dieta saludable
América Latina
Horticultura
Rights
License
Copyright (c) 2022 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas
id REPOUPTC2_8ad518de6219da6401e8b830d7e6617c
oai_identifier_str oai:repositorio.uptc.edu.co:001/17038
network_acronym_str REPOUPTC2
network_name_str RiUPTC: Repositorio Institucional UPTC
repository_id_str
spelling 2022-09-012024-07-08T14:42:58Z2024-07-08T14:42:58Zhttps://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/15804https://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/17038The Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas (Colombian Society for Horticultural Science) and the Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia present the third edition of the Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas-RCCH (Colombian Journal of Horticultural Science) for the year 2022, which calls for the worrying statistics on food insecurity and access to a healthy diet in Latin America. According to FAO reports, the COVID-19 pandemic was the most critical moment with 28% of hunger compared to the world average of 23%.La Sociedad de Ciencias Hortícolas y la Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia presentan la tercera edición de la Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas para el año 2022, el cual, hace un llamado frente a las preocupantes estadísticas sobre inseguridad alimentaria y acceso a una dieta saludable en América Latina. De acuerdo a los reportes de la FAO, la pandemia del COVID-19 fue el momento más crítico con un 28% de hambre frente a la media mundial de 23%.application/pdfengengSociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTChttps://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/15804/12746Copyright (c) 2022 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolashttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/http://purl.org/coar/access_right/c_abf540http://purl.org/coar/access_right/c_abf2Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; Vol. 16 No. 3 (2022); e15804Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; Vol. 16 Núm. 3 (2022); e15804Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; Vol. 16 No 3 (2022); e15804Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; V. 16 N. 3 (2022); e15804Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; v. 16 n. 3 (2022); e158042422-37192011-2173COVID-19Access to a healthy dietLatin AmericaHorticultureCOVID-19Acceso a dieta saludableAmérica LatinaHorticulturaEditorialEditorialTextTextoinfo:eu-repo/semantics/articlehttp://purl.org/coar/resource_type/c_7039http://purl.org/coar/resource_type/c_2df8fbb1info:eu-repo/semantics/publishedVersionhttp://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a623http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85Miranda, Diego001/17038oai:repositorio.uptc.edu.co:001/170382025-07-18 11:49:35.552https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/metadata.onlyhttps://repositorio.uptc.edu.coRepositorio Institucional UPTCrepositorio.uptc@uptc.edu.co
dc.title.en-US.fl_str_mv Editorial
dc.title.es-ES.fl_str_mv Editorial
title Editorial
spellingShingle Editorial
COVID-19
Access to a healthy diet
Latin America
Horticulture
COVID-19
Acceso a dieta saludable
América Latina
Horticultura
title_short Editorial
title_full Editorial
title_fullStr Editorial
title_full_unstemmed Editorial
title_sort Editorial
dc.subject.en-US.fl_str_mv COVID-19
Access to a healthy diet
Latin America
Horticulture
topic COVID-19
Access to a healthy diet
Latin America
Horticulture
COVID-19
Acceso a dieta saludable
América Latina
Horticultura
dc.subject.es-ES.fl_str_mv COVID-19
Acceso a dieta saludable
América Latina
Horticultura
description The Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas (Colombian Society for Horticultural Science) and the Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia present the third edition of the Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas-RCCH (Colombian Journal of Horticultural Science) for the year 2022, which calls for the worrying statistics on food insecurity and access to a healthy diet in Latin America. According to FAO reports, the COVID-19 pandemic was the most critical moment with 28% of hunger compared to the world average of 23%.
publishDate 2022
dc.date.accessioned.none.fl_str_mv 2024-07-08T14:42:58Z
dc.date.available.none.fl_str_mv 2024-07-08T14:42:58Z
dc.date.none.fl_str_mv 2022-09-01
dc.type.en-US.fl_str_mv Text
dc.type.es-ES.fl_str_mv Texto
dc.type.none.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/article
dc.type.coar.fl_str_mv http://purl.org/coar/resource_type/c_2df8fbb1
dc.type.coarversion.fl_str_mv http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
dc.type.coar.spa.fl_str_mv http://purl.org/coar/resource_type/c_7039
dc.type.version.spa.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type.coarversion.spa.fl_str_mv http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a623
format http://purl.org/coar/resource_type/c_7039
status_str publishedVersion
dc.identifier.none.fl_str_mv https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/15804
dc.identifier.uri.none.fl_str_mv https://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/17038
url https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/15804
https://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/17038
dc.language.none.fl_str_mv eng
dc.language.iso.spa.fl_str_mv eng
language eng
dc.relation.none.fl_str_mv https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/15804/12746
dc.rights.en-US.fl_str_mv Copyright (c) 2022 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0
dc.rights.coar.fl_str_mv http://purl.org/coar/access_right/c_abf2
dc.rights.uri.spa.fl_str_mv https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.rights.coar.spa.fl_str_mv http://purl.org/coar/access_right/c_abf540
rights_invalid_str_mv Copyright (c) 2022 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
http://purl.org/coar/access_right/c_abf540
http://purl.org/coar/access_right/c_abf2
dc.format.none.fl_str_mv application/pdf
dc.publisher.en-US.fl_str_mv Sociedad Colombiana de Ciencias Hortícolas-SCCH and Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia-UPTC
dc.source.en-US.fl_str_mv Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; Vol. 16 No. 3 (2022); e15804
dc.source.es-ES.fl_str_mv Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; Vol. 16 Núm. 3 (2022); e15804
dc.source.fr-FR.fl_str_mv Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; Vol. 16 No 3 (2022); e15804
dc.source.it-IT.fl_str_mv Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; V. 16 N. 3 (2022); e15804
dc.source.pt-BR.fl_str_mv Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas; v. 16 n. 3 (2022); e15804
dc.source.none.fl_str_mv 2422-3719
2011-2173
institution Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
repository.name.fl_str_mv Repositorio Institucional UPTC
repository.mail.fl_str_mv repositorio.uptc@uptc.edu.co
_version_ 1839633874539249664