Nutrition in the Actual COVID-19 Pandemic. A Narrative Review
The pandemic of Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) has shocked world health authorities generating a global health crisis. The present study discusses the main finding in nutrition sciences associated with COVID-19 in the literature. We conducted a consensus critical review using primary sources, s...
- Autores:
 - 
                   Clemente-Suárez, Vicente Javier           
Ramos-Campo, Domingo Jesús
Mielgo Ayuso, Juan
Dalamitros, Athanasios
Nikolaidis, Pantelis
Hormeno-Holgado, Alberto Joaquin
Tornero Aguilera, José Francisco
Clemente Suárez, Vicente Javier
 
- Tipo de recurso:
 - Article of journal
 
- Fecha de publicación:
 - 2021
 
- Institución:
 - Corporación Universidad de la Costa
 
- Repositorio:
 - REDICUC - Repositorio CUC
 
- Idioma:
 -           eng          
 - OAI Identifier:
 - oai:repositorio.cuc.edu.co:11323/8425
 - Acceso en línea:
 -           https://hdl.handle.net/11323/8425
          
https://doi.org/10.3390/nu13061924
https://repositorio.cuc.edu.co/
 - Palabra clave:
 -           COVID-19          
Nutrition
Lockdown
Body composition
Vitamin
Dietary pattern
Immunology
Physical activity
Gut
Nutrición
Aislamiento
Composición corporal
Vitamina
Patrón dietético
Inmunología
Actividad física
Intestino
 - Rights
 - openAccess
 - License
 - CC0 1.0 Universal
 
