Evaluación del uso de la cáscara de cacao como sustituto parcial de la matriz polimérica en la obtención de espumas de poliuretano

In the research, the effect of the inclusion of cocoa pod husk in the formulation of rigid polyurethane foams was evaluated, based on the percentage replacement of the hydroxyl groups given to the system due to the use of the commercial polyol, by the hydroxyl groups present in the lignocellulosic b...

Full description

Autores:
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2019
Institución:
Universidad de América
Repositorio:
Lumieres
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.uamerica.edu.co:20.500.11839/7406
Acceso en línea:
https://hdl.handle.net/20.500.11839/7406
Palabra clave:
Biopoliol
Cáscara de cacao
Espuma rígida de poliuretano
Material lignocelulósico
Cocoa pod husk
Rigid polyurethane foam
Lignocellulosic material
Tesis y disertaciones académicas
Rights
License
Atribución – No comercial