Evaluación del comportamiento de los triglicéridos POP, POS Y SOS en la cristalización fraccionada y separación de una mezcla grasa para la obtención de CBE
The aim of this project was to evaluate the separation of a fat mixture by fractional crystallization in order to obtain a cocoa butter equivalent which can be beneficial for the food industry in a long term due to its similarity in the chemical composition with the cocoa butter. In the first part o...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2018
- Institución:
- Universidad de América
- Repositorio:
- Lumieres
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.uamerica.edu.co:20.500.11839/6719
- Acceso en línea:
- https://hdl.handle.net/20.500.11839/6719
- Palabra clave:
- Avance de cristalización
Cristalización fraccionada
Equivalente de manteca de cacao
Crystallization advance
Fractional crystallization
Cocoa butter equivalent
Tesis y disertaciones académicas
- Rights
- License
- Atribución – No comercial