Evaluación técnico-financiera de un método de concentración de aceite virgen de sacha inchi (plukenetia volubilis) como fuente de omega-3
In this project, the technical-financial evaluation of the selection of a method of concentration of virgin oil of sacha inchi (Plukenetia volubilis) as a source of omega-3 is carried out, where the physicochemical characteristics of the oil were determined at laboratory level, which were compared w...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2020
- Institución:
- Universidad de América
- Repositorio:
- Lumieres
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.uamerica.edu.co:20.500.11839/8104
- Acceso en línea:
- https://hdl.handle.net/20.500.11839/8104
- Palabra clave:
- Ácidos grasos
Cristalización fraccionada
Poliinsaturados
Fatty acids
Fractional crystallization
Polyunsaturated
Tesis y disertaciones académicas
- Rights
- License
- Atribución – No comercial – Compartir igual