APA (7th ed.) Citation

Ortiz, Á. M. I. P. U. J., Reuto, J. M. I. P. U. J., Fajardo, E. M. I. P. U. J., Sarmiento, S. M. I. P. U. J., Aguirre, A. G. d. B. A. e. I. F. d. C. P. U. J., Arbeláez, G. U. d. I. A. F. d. C. P. U. J., . . . Quevedo-Hidalgo, B. G. d. B. A. e. I. F. d. C. P. U. J. (2013). EVALUACIÓN DE LA CAPACIDAD PROBIÓTICA “IN VITRO” DE UNA CEPA NATIVA DE Saccharomyces cerevisiae.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Ortiz, Ángela; Microbiología Industrial. Pontificia Universidad Javeriana, Joanna; Microbiología Industrial. Pontificia Universidad Javeriana Reuto, Erika; Microbiología Industrial. Pontificia Universidad Javeriana Fajardo, Sandra; Microbiología Industrial. Pontificia Universidad Javeriana Sarmiento, Andrea; Grupo de Biotecnología Ambiental e Industrial. Facultad de Ciencias. Pontificia Universidad Javeriana Aguirre, Gustavo; Unidad de Investigaciones Agropecuarias. Facultad de Ciencias. Pontificia Universidad Javeriana Arbeláez, David; Unidad de Investigaciones Agropecuarias. Facultad de Ciencias. Pontificia Universidad Javeriana Gómez, and Balkys; Grupo de Biotecnología Ambiental e Industrial. Facultad de Ciencias. Pontificia Universidad Javeriana Quevedo-Hidalgo. EVALUACIÓN DE LA CAPACIDAD PROBIÓTICA “IN VITRO” DE UNA CEPA NATIVA DE Saccharomyces Cerevisiae. 2013.

MLA (8th ed.) Citation

Ortiz, Ángela; Microbiología Industrial. Pontificia Universidad Javeriana, et al. EVALUACIÓN DE LA CAPACIDAD PROBIÓTICA “IN VITRO” DE UNA CEPA NATIVA DE Saccharomyces Cerevisiae. 2013.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.