Rafue 16. Aiñɨrai igaɨ urukɨ (1998)
Buinaima ido jabɨnuano rɨado fɨnuano igaɨ jaa aiyɨ mooma mamede fɨnode uibide igaɨdo jaa aiyɨ nɨɨ ñekuigaɨna mameide nɨɨ kaɨ komedɨkaɨ abɨ igaɨ kɨrɨgaɨ jiyakɨna mameide