Rafue 12. Eeiño monifue uai yɨɨnote (1997)
Jaae nɨɨ mooma buinaima bebene bigɨnimo monaide erokaide jaae nɨɨ mei fɨnoka manue monifue uaido bebenemo eroide akɨ jenoka uaidɨno akɨ zirika uaina jaae mooma buinaima atɨka yezika eeiño aiyɨ erorifide eeiño dɨnori fɨnode